Våra referenser

Berte Qvarn

Bild: 2021-02/img-5156.jpg

Berte Qvarn har investerat i en ny havrekvarn.

Vi har fått förtroendet att utföra VS-arbeten samt ett ång- system för processen i kvarnen. Ett mycket roligt och annorlunda arbete. Kvarnen stod färdig under Januari 2021.

Hotellet 2 i Ullared

Bild: 2021-02/1612277186_gekas-hotell-01.jpg

Vi skall vara med och bygga det nya hotellet åt Gekås!

Det nya Hotellet byggs mitt emot det nuvarande Hotellet och skall förbindas med en gångbro i mellan. Det skall bli 154st hotellrum i sju våningar, restaurang och konferenslokaler.

Allt skall stå klart till hösten 2022 för att kunna ta emot shoppingglada gäster.

TALLKOTTENS FÖRSKOLA

Bild: 2019-09/image.jpg

Falkenbergs kommun har gett oss förtroendet att vara med och bygga om Tallgläntans Hus A till förskola. Ett gammalt hus som skulle behålla sin charm men samtidigt få ett modernt och funktionellt inre.

Ett mycket lyckat resultat tycker vi.

KUNGSBERGET BÅSTAD

Bild: 2019-09/kungsberget.jpg

Vi har fått vara med och bygga dessa fina lägenheter med Pettersson & Hansson Bygg.

Ett spännande projekt med det lilla extra.

RESTAURANG BRATT - Spännande projekt Gustav Bratt, Restaurang Bratt

Bild: 2017-05/restbratt1.jpg

Vi har fått förtroendet att vara med på återuppbyggnaden av korsvirkeshuset Gustav Bratt. Vi är med i projekteringsstadiet för att vara med och tycka till mellan de olika installationsdiciplinerna. Förhoppningen är att det ska vara öppet i sommar

GEKÅS CAMPING - Gekås Camping växer

Bild: 2017-05/campingversikt4831.png

Gekås camping fortsätter att växa. Vi projekterar & installerar VS igen.

LYNGA GÅRD - Nytt ridcentrum i Halland!

Bild: 2017-05/lynga11.jpg

Vi gör VS-installationen för ridhus samt stall till Lynga Gård utanför Falkenberg. Anläggningen kommer att användas till såväl träning som tävling i olika dressyrarrangemang och beräknas tas i bruk under hösten 2011.
Samt VS-installationen i bostadshusen i anslutningen till anläggningen.

Förutom en befintlig ladugård som skall renoveras, skall två nya hus uppföras under året. I det ena kommer det att finnas två ridhus som skiljs åt av en mellandel i tre våningar innehållandes restaurang, lounge och solterass. Via panoramafönster får man insyn i de båda ridhusen från de olika våningarna. I det andra huset blir det stall med ett trettiotal boxplatser, utrymmen för hovslagare samt en övervåning för hölager och gym. De båda byggnaderna kommer att sammankopplas av en bro.

GEKÅS - Gekås har förtroende för Falkenbergs Värmeteknik AB

Bild: 2017-05/gek-s.jpg

Gekås och Falkenbergs Värmeteknik AB har ingått partneringavtal gällande vvs- konstruktioner och installationer. Etapp 8 – Restaurang, kök, butiksyta är besiktigad och klar. Eapp 9 – Kontor och lager 7000 m2 pågår för fullt, beräknas vara klart under hösten 2011. Utbyggnaden av campingen, vilken är en av Sveriges mest bokade campingar, det ska byggas fler stugor och större stugor och 3 st servicehus. Sönneräng, deras lager som ligger nån kilometer från Gekås, ska byggas till lite, det började med 12000 m2. Ah, sa Gekås, medan vi ändå håller på så bygger vi 6000 m2 till på Sönneräng. Besluten går snabbt på Gekås och Falkenbergs Värmeteknik AB är med i denna process med glädje. Åren går och Gekås växer, vi är stolta att fortfarande kunna utföra deras VVS arbeten. Nu är vi inne på Etapp 11b som är en tillbyggnad av butik, lager och restaurang i 4 plan.

NYA TALLGLÄNTAN - Nya Tallgläntan Order till Falkenbergs Värmeteknik

Bild: 2017-05/tallgl-ntan.jpeg

Falkenberg
Nybyggnad av äldreboende Nya Tallgläntan för Falkenbergs Kommun.
Nya Tallgläntan skall bestå av 80 st lägenheter för äldreboende med tillhörande personallokaler samt kontor/administration. Dessutom skall ett storkök för 1500 portioner byggas i anslutning till äldreboendet. Byggstart Februari 2011, projektet pågår till September 2013. Ordervärde 11,8 miljoner ekl. moms

KV DRIVBÄNKEN FABO - Kv Drivbänken FaBo Order till Falkenbergs Värmeteknik

Bild: 2017-05/drivb-nken.jpg

Falkenberg
Kv Drivbänken Etapp 1, nybyggnad av 3 st punkthus, byggs som lågenergihus med 42 hyresrätter för Falkenbergs Bostads AB. Order 2,8 milj. Byggstart Januari 2011